Finns gott om äckliga människor här i världen

Blir riktigt äckligt sur just nu, när folk sitter och kommenterar folks utseénde utan att ens skriva sitt namn? Och den personen som skrev det har ju uppenbarligen varit inne på min blogg så den lär väl gå in igen, och kan ju bara säga att du kan ta och skaffa dig ett liv istället för och sitta och kommentera folks utseénden. Eftersom du inte ens skriver ditt eget namn så tror jag inte att du är så jävla vacker dusjälv ditt äckliga fittnylle.

Ahja blir riktigt jävla irriterad på sånna människor, men ärligt talat så bryr jag mig inte om ifall folk tycker att jag är ful, har fula kläder eller tycker att jag beter mig annorlunda, för jag tänker inte ändra på mig bara för att en liten barnunge sitter och tycker att hon/han är rolig via internet utan att ens skriva namn, för det visar endast att den personen inte vågar vara sig själv. Jag är alltid mig själv, jag är en person som är frammåt, klär mig hur jag vill, är alltid densamma vem jag än träffar och det är jag stolt över kan jag lova. En person som orkar sitta och gå in på folks bloggar och kommentera fel på den? Den har seriöst inget liv.
Nu struntar vi i omogna personer och taggar inför kvällen istället, ska träffa KB vid coop och en timme ungefär och storhandla för att sen dra oss tillbaka to my place för en tjejmiddag och sen får vi se  vart vinden för oss, men vi lär väl ses på stan sen ni som bor i västervik!såg så konstig ut på första bilden men detta är då vår klasströja

vet ser konstig ut, men hade precis cyklat i regnet (y)


Ha en bra dag och kväll sötnosar!♥
3

valborg och fredag imorn, så fint!

Dagen började med skola, första lektionen var slöjd. Lyckades med att sätta en sax i benet, och det läskiga var att det inte gick hål i mina tights? Men skoldagen gick snabbt och gick hem till Emelina med Ebba efter skolan och vi gjorde inte mycket, pratade och så. Sen hem och snabbt ut igen för att gå promenad med Emelina, drog oss sedan mot Oscar och där snackade vi förfullt samtidigt som filmen "baksmällan" gick på tvn så grymt rolig!

Btw måste verkligen ge 3 tummar upp åt vädret idag, älskar det! Sommar på hög nivå!♥


jag typ nyss
3

hatar rubriker

Har mått bra idag faktiskt, förutom min hals då som gör svinont :( Blir förmodligen doktorn på fredag morgon, där jag är stamkund när det gäller halsont alltså.. Min mormor kom förbi med två tårtor och massamassa godis så har ont i magen nu, men har precis lockat håret inför skolan imorn och så upptäcker jag att min hårspray är slut? Ja men tjena smart gjort Moa du lär ju ha platt hår imorgon.. 

Lite bilder som har legat på min kamera allt för länge:


hade precis cyklat i regnet, men hittade de största chipset ever :o
kanske inte syns där men det tog typ halva chipspåsen!
okej det kanske var överdrivet men det var döstort :o

min kisse Zebban

jag och min kusin Ida/förstår inte varför alla barn är besatta av mobiler?

pusshejjjjj
4