kblove

Finfin dag på stan med Emelina och Ebba och fint snack hemma hos mig. Snart kommer Möller hit och då ska jag ha filmkväll med finaste brudarna Ebba Emelina Ellen och Amanda.

Och har kommit underfund med att jag saknar en person så sjukt mycket som jag ska träffa idag, den personen som jag kunde säga var det bästa jag hade sommaren och hösten 08 och som jag gjorde helsjuka saker med och kunde prata med allt om och det är Amanda Rosén som jag knappt ser längre. Vet att hon inte läser det här men var tvungen att få ut mig lite saker.


i miss my our last summer

4

tråkigt inlägg

Godmorgon eller godförmiddag kanske man ska säga, haha! :)

Ska åka till stan med Ebba nu och träffa några andra fina människor, så har precis dragit på mig lite kläder och jag dissar sminket idag, man känner sig ändå bara äcklig i det här ljuset, och det ligger två 3meterssnöhögar utanför mitt hus och 3 meter ens räcker!? Ha en bra dag people!

 
<3

3

hejjjjjjj

Bara jag som märker att blogg.se dampar?

Har inte skrivit på länge för har varit upptagen men kan skriva lite kort.Måndag:
Soprov i skolan och vanlig skoldag.

Tisdag:
Vanlig skoldag + spex på kvällen.

Onsdag:
Kisa med skolan hela dagen, bland det roligaste jag gjort i mitt liv, bilder kommer. Började även dansa på kvällen, i musikskolans grupp, dökul!

Torsdag (igår):
Var hemma från skolan för sån himla träningsverk från onsdagen.

Fredag (idag):
Vanlig skoldag och nu kom jag precis hem från nattinnefotboll som jag kollat på med, josefine, josefine, amanda, ebba och emelina men har även träffat lite annat fint folk.


moa, danny, josefine

Ska kolla mean girls nu hare bra och vi hörs imorn!
3