Jordgubbar och grädde

Godmorgon! Om en tio minuter ungefär bär det av till Stockholm och jag laddar upp med jordgubbar och grädde t frukost, fräscht!


Mommehål, Stockholm, One Tree Hill!

Hej! I Lördags drog jag finhäng med Emelina, Måns och Ellen. På kvällen åkte jag Ellen och Emelina även till Rashid och Malmis och kollade film. Nästa dag mötte jag Emelina och Ellen ännu en gång och vi handlade och fick sedan skjuts ut till Mommehål av Marina där även Hilda, Tess, Josefine, Josefin, Måns och Amanda var. Vi badade, grillade, åt tårta (som jag Emelina och Ellen gjort), myste, dampade, och ja mycket mer. En helt solklar kväll alltså, bland den bäääästa på länge! På kvällen blev även jag Emelina och Ellen nattgäster där och vi kollade film och åt 4 chipspåsar!!!

På morgonen kollade vi en sjukt bra film och sen gick vi ut och badade. Stekte sedan på studsmattan ett tag och sen gick vi in och gjorde en frukost bestående av jordgubbar, melon, smoothie och smält choklad, inte helt fel alltså! Sprang sedan för våra liv till bussen och hann precis med! 

Dagarna var uberbra och guuuud vad jag gillar er människor alltså! Mommehålhäng får vi lätt dra igen!josefines bild

Förut spelade jag kubb med några brudar och har packat inför Stockholm, dit jag åker imorgon med Emelina och Ellen, hur fint som helst! Ska gå på premiären av Eclipse, shoppa och va grymma som alltid! Kommer hem på torsdag eller fredag och på fredag drar vi vidare till Öland i min stuga då vi även släpar med oss älsklingsebba

Känner att det blev grymt mycket text men nu vet ni vad jag har haft för mig/ska ha för mig i en vecka nu framöver! Men ligger just nu i min säng och kollar på one tree hill som jag inte kollat på, på tusen år! Blir nästan tårögd hur grymt det är alltså!


Midsommar och karaoke

Började kvällen med att äta cheesecake med familjen och en till familj, den som vi lagade dagen innan, supergod! Drog mot Ellen där även Ebba och Emelina var. Vi grillade och åt tills vi höll på att spricka, och vad är en midsommar utan jordgubbar? Ingen midsommar, så självklart åt vi det också! Drog sedan mot lysingsbadet där det var något för dom som bodde på campingen men vi smet in och dansade, najjs! Fick en lyckad midsommar till slut!

Idag får vi se vart vinden för mig men imorgon drar jag mig med ett par brudar mot Mommehål och drar ett häng på landet!


hilda moa och felicia under spexdagarna!

Btw så är jag en sån som sjunger för full hals när ingen är hemma och det tror jag dom flesta gör, bara att vissa inte vågar erkänna det, och här är dom låtarna jag har sjungit nu i 2 timmar

Bless the broken road - Rascal Flatts (grym låt!)


Halo/Walking on sunshine - Glee (en till grym låt!)


Play my music - Jonas Brothers (ännu en grym låt!)


Halleluljah - Alexandra Burk verisionen (en till härlig låt!)


Självklart måste denna låten vara med!
What I've been looking for (älska låten, fast mer när Moa och Josefin sjunger den då är den bäst!)
1