Godmorgon sunshines

Hej!
Vaknade morgonen med ont i hals och huvud men efter ett par panodil, frukost och en dusch mår jag bättre! Nu väntar jag på att Emelina ska bli klar i duschen (vilket kommer ta en jäkla tid) sen ska möta lite KBvargar för en runda på stan då ingen av oss har något att ha på sig ikväll! 

nu ska jag dra så här får ni bilder på en vettskrämd Hanna igår:

Hon hade lite svårt att stå still efter att vi snurrat henne så bilderna blev "lite" suddiga!


3

Haft en superkväll med underbara vänner

Hej!
Hinner bara skriva lite kort, idag satt jag, Emelina och Rashid och väntade i hans bil då Hanna helt omedveten blev istoppad i en sopsäck och vi körde runt henne i bilen! En skrikande och panikslagen Hanna blev sen överraskad hemma hos Stella då vi åt tårta och hade det mys och skoj! Nu ska jag och Emelina kolla sex and the city 2, hon har inte sett den!? Dagen imorgon är helt uppbokad så får se om jag hinner blogga!

godnatt♥


KBlove barre
2

Fixar oss

Hej på er!
Har inte bloggat så mycket idag men har i alla fall varit på stan med en halvdöd Amanda och jag var ungefär lika död, haha! Satt på Sahara en stund med Linn och Linn och sen kom Ellen ner och vandrade med mig en stund, sen mötte vi Emelina! Nu har vi precis ätit grillade hamburgare och ska snart dra oss mot Ebba för att sedan börja kvällens bravader! :D

50årsfest i Augusti
2