Måndag

Tjena godbitar!
Skoldagen rullade på finfint var rätt bra att komma tillbaka till samhäll, känner inte att jag ligger efter så mycket. Idag ska jag träffa Rashid tror jag och nu ska jag ta mig något att äta, svälter, dom borde förbjuda pyttipanna i skolan!!

haha random såg precis min mamma gå med ett bord utanför fönstret!
saknar min webcam huhu, första bilden är från thailand samma dag som min dator gick sönder xd
1

Gårdagen

Godkväll!
Igår blev jag och Amanda lite försent firade av lite fina brudar hemma hos Josefiix, dom stoppade in senap i munnen på mig, vi åt marängswish, pratade, skrattade och kollade alla älskar alice haha bäst! Sov sedan med Rashid, Vickan och Malmiis, en trång och varm natt! Nu ska jag snart bänka mig framför solsidan för att sen gå och lägg mig ganska tidigt, tillbaks till samhäll imorgon, wihu.. eller!?
bilderna är tagna av ellen
1

Felicia 16

Hej på er!
Igårkväll väntade lite brudar hemma hos Josefine medans Anna och Tess kidnappade Felicia och slängde in henne i en bil och körde henne till oss där vi hoppade fram och sjöng, sen blev det marängswish, godis, chips, wii, förfestspel och massa annat fint! Helt lyckad och mysig kväll! Och grattis till Felicia såklart!c00lt med ballonger i taket ju? vi fick offra våra hår!
visst skrev jag fint? grattis råttan

om ni går in på josefines blogg finns det lite roliga videos från kvällen!
1