Nyårsafton

Goddag! Ligger nyvaken i min säng och gäspar, sista gången jag vaknar upp under året 2012. Har hänt väldigt mycket under det här året men kort sammanfattat har det varit ett jäkligt bra år! Jag har mått bra, levt livet i magaluf, varit kär, umgåtts med personer som jag tycker om, haft mitt sista sommarlov, börjat sista året i skolan osv. Idag ska jag ha lite nyårsfest här hemma innan vi drar oss vidare, ska börja fixa lite smått genom att åka och handla och sånt snart. Lite ledsen att man inte har någon att kyssa vid tolvslaget *snyft*.. Ha en bra sista kväll på 2012 allihopa för min lär bli GRYM!!

Harry skulle gärna få vara min ikväll... och alla andra kvällar också för den delen!

All those fairytales are full of shit

Imorse vaknade jag vid 1, så skönt att få sova ut lite.. eller så beror det på att jag dregglade framför Frank Vagner igår, vilket jag tänker göra nu med!! Har iallafall spenderat min dag med Elin, Liza och Felicia ett litet tag. Vi lagade god mat och satt och busade lite inför imorgon (det är ju självaste nyårsafton)! Sen nu är jag precis hemkommen från bion Hobbit som jag var på med mamma och pappa, tycker faktiskt att den var jättebra, har dock inte sett filmerna "innan/efter". Gollum är så jävla äcklig vill bara strypa honom, usch och fy och bläääää. Hejdooo

They don't know about us

Har spenderat dagen väntades på en buss i 30 min som aldrig kom.. så fick till stan och möta Liza så satte vi oss och tog en latte på Sahara. Fick iallafall åka buss hem och nu är jag precis hemkommen, tänkte slänga i mig lite mat och sen kommer lite tjejer hit och har myskväll. Ja, det är första dagen jag kan gå ut på krogen om jag vill och jag ska ligga hemma och ha myskväll med mina 95kompisar?? En latte på Saharas uteservering förra sommaren. Ha en bra kväll.