29 juni

Idag har jag varit på dagis och var väl lite bättre än igår men saknar fortfarande mina småbarn. Imorgon är enda morgonen jag kan sova ut denna vecka för på söndag väntas jobb på subway. Har spenderat min kväll med ebba och josse vi har gått och blivit kära i one direction. Hade en mysig stund med josse vid kvännarskolan. Nu har jag precis kommit hem och tänkte kolla film. Hörs imorgon, puss!

Grattis världens bästa tessy! :D

Min blogg är död förtillfället men jobbar på dagarna och lever lite dom få timmarna jag är ledig. Fick gå över till en annan avdelning idag och helt plötsligt blev världens bästa sommarjobb, världens sämsta har varit så arg idag!! Vi fick bara städa och inte ens hälsa på barnen, vill tillbaka till min gamla avdelning :( SLAVHORGÖRA.

Men på kvällen har vi myst lite tjejer i stadsparken och sen bakom turistbyrån och firat tess som fyller år idag! Jättemys, nu ska jag sova så jag ens orkar ta mig ur sängen för slavhorgöran imorn. Bilden är för exakt ett år sen på tess födelsedag, det var liiite mer sommar där, även att vi inte ska klaga på solen idag! ;)

GE MIG DOM!!!!