Valborg

Det här blir en kul kväll trots att det blåser kallt

Just get back up when it knocks you down

I lördags hade jag dans under dagen och sen blev det en god och mysig middag hemma hos Erik, stressade hem och kom till Palle där De vet du spelade, jag var nykter men det var väldigt kul med mycket folk osv men vissa kan verkligen inte bete sig? Med tanke på att jag hade köttsår på benen och en skadad axel så var jag livrädd på dansgolvet när folk betedde sig som DJUR. Sen var det någon himla randomtjej som hela tiden skulle putta på mig och folk omkring henne? Sjukt jobbig. Men jag flyttade bak och hade väldigt roligt när dom spelade och efter det åkte jag hem eftersom jag hade dans hela söndagen.

Så igår spenderade jag många timmar i lokalen och idag är jag helt slut men det är bara att rycka upp sig för idag står föreställning på schemat!! Men nu på morgonen har jag hunnit ladda upp med en jättegod brunch med Erik, har saknar honom nu dom senaste dagarna<3

Stockholm

I torsdags åkte jag och några fräscha tjejer upp till Stockholm där vi och lite till folk bodde på hotell (älskar hotellfrukost!) och vi gick på studentskiva, träffade emelina och annat trevligt folk, jag lyckades totalförstöra mina knän, drack vin, umgicks med kul folk, åt good mat, gick på stan och hade det allmänt trevligt och kul. En väldigt rolig helg med najsiga tjejor!!