Nyårsafton 2013

Året 2013.
Tänkte vara lite klychig och göra en summering om det gångna året men insåg att mer än halva året handlar om en person som jag inte längre har i mitt liv, mycket av den resternade tiden har gått åt att vara ledsen över det. Men nu är jag glad igen och känner mig fri! Däremot har jag ju hunnit ta studenten vilket var hitills den lyckligaste dagen i mitt liv, för jäklar vad kul jag hade. Jag har också hunnit flytta till ett annat land och har känt på ensamhet och insett vilka mina riktiga vänner är. Jag har nog funnit mig själv lite mer, är mer bekväm i mig själv och bryr mig inte så mycket om vad andra tycker om mig. För jag är jag och det spelar ingen roll om jag hade skrivit det här nyårsafton 2003 eller nyårsafton 2054 för jag är fortfarande jag och det kommer aldrig ändrats. Jag är känslig, sprallig, spontan och konstig men jag är Moa! Så jag hoppas att 2014 blir ett helt fantastiskt år, jag har absolut ingen aning om vad jag kommer att göra eller vart jag kommer att befinna mig (förutom i Norge ett litet tag) så det återstår att se! 2014 don't be good, be awesome.

Det har blivit väldigt dåligt här på bloggfronten, alla mina kompisar som förr brukade blogga har lagt ner och jag hatar den här skitdesignen som jag råkade installera, den är så ful och så tråkigt. Så funderar på att lägga ner det här med bloggen ett tag. Det är inte roligt när den ser ut såhär och har försökt knåpa med den flera gånger men då blir det bara ännu sämre.. så om jag inte har någon riktigt skön läsare där ute som är duktig på sånthär som vill hjälpa mig(??) så blir det nog en liten paus. 
 
Jag ska fira nyår hemma hos mig idag med lite skönt folk och sen på fredag bär det tillbaka till Norge. Jag och Marthe köpte nämligen en bil igår så vi kan ta oss dit osv. Vi startade även en podcast som vi kommer uppdatera varje vecka. Så lyssna på våran teaser HÄR det kostar ingenting att bli medlem på soundcloud. Ha ett superduper härligt nyår hörrni så får vi se om vi hörs så småningom!

just meee right now
 


Min födelsedag

Har varit toppen! Haft massa härliga tjejer över på tjejmiddag nu på kvällen och så har vi spelat lite spel. Himla mysigt och kul! Jag fick superduper fina presenter av dom alla så jag är jätteglad, ska gå och lägga mig nu för är så trött (Marthe kom ju hit tidigt imorse, sötisen!). Så godnatt på er! 
 
Superfin skål jag fick av Ellens mamma i studentpresent och min nya kärlek - ett fat i Matheus porslin som jag fick av moster i julklapp. 
 

19!

Grattis till mig själv!