Juste glömde berätta att jag tagit KÖRKOOOORT!!!!

Har ljugit som fan för alla om att jag varit sjuk denna vecka (även här på bloggen) och bara legat hemma och segat när jag i själva verket suttit klistrad med näsan i körkortsboken och idag fick jag mitt efterlängtade KÖRKORT. Det var en så sjuk känsla när jag satte mig i bilen ensam och började köra, har kört enda sen klockan halv 4 idag och nu är klockan 20 över 8! Så himla kul och en sån befrielse, så underbart att jag klarade både skrivning och körning på första försöket, har varit så sjukt nervös hela dagen! WOHOOO underbarare känsla har jag aldrig upplevt!!!!

En bild på hur jag känner mig just nu och på böckerna som ska åka in i elden och aldrig mer synas till.

1

Godmorgon

Kan. Verkligen. Inte. Sova.
Men är fortfarande sjuk så får väl försöka somna om under dagen iallafall. Gick till invigningen av Gina tricot med Marthe igår, vi var där i 4 minuter sen gick vi igen xD hamnade hemma hos mig med one direction på ipaden och sen somnade jag på dirren. Ha en bra torsdag säger jag med en bild på mig från igår.

Onsdag

I måndags vad jag och Erik på Die hard, den va väl helt okej men alldeles för mycket pangpang osv. Igår gick jag till skolan helt i onödan då jag inte hade en enda lektion och bara gick runt och glodde. Gick till Amanda och hon pluggade körkort medan jag sov (haha!) sen på kvällen träffade jag Ebba och smidde underbara planer. Erik sov hos mig och idag ligger jag hemma och är sjuk, usch för det. Om jag mår bättre ska jag iallafall ta mig till Gina tricots Grand opening här i Västervik ikväll!