Braa vecka

Jag har haft en toppenvecka bestående av nattjobb vilket resulterar i att man har hela dagen kvar att göra saker på. Så jag och Marthe har haft en jättemysig vecka med fika, biltvätt, mat, filmer osv. Igår var vi på fest hos fina Annica som även fyllde 20 och ikväll ska vi till Eik för att träffa lite folk. Imorgon väntar julbak och mys med tjejerna. Nu är jag med familjen + Hjelte via facetime i julbakskaoset såå ha en fin lördag! 
 

Happy sunday

Heej på er! 
Igår blev jäkligt kul, eller jag hade iallafall väldigt roligt! Vi tjejer tyckte att det var mindre roligt att städa idag men nu är det iallafall renare än vad det någonsin har varit här. Jag kollade precis på en såå bra film den heter "desert flower" och handlar om en flicka som rymmer från Afrika som liten för att slippa bli bortgift och hon kommer sen till London och blir upptäckt som supermodell. Hur som helst en jävligt bra film så kolla in den! Nu ska jag bara försöka vara vaken i några timmar till för att försöka få in den nya dygnsrytmen då jag jobbar natt denna vecka. Godnatt! 
 

Lördag

Heelg, så sinnessjukt skönt att kunna sova ut efter att ha gått upp vid 04:30 varje morgon.. men idag står ferre på schemat och det lär bli väldigt galet då vi räknade på hur många som ska komma igår och ja.. som sagt de blir galet! Men nu ska jag gå in och lägga mig hos Marthe så ha en toppenlördag hörrni!
 
juste köpte en klänning igår, och ja, jag är medveten om att byxorna hänger där nere xD / oredigerad himmel från promenaden från bussen