Jag har ingen kål på läget

Heheh lite skämt i rubriken! Jag har nämligen stått och slängt kålhuvuden i 8 timmar och dom är tunga, så min rygg är pretty much jättedöd. Köpte dock ägg idag så ska steka mig ett sådant och sen slänga mig i sängen och kolla serier.
 
Jag räknar med att vakna typ 12 imorgon och då ska jag äta frukost, fixa mat till jobbet, duscha och hinna springa till jobbet som börjar vid 2 (det tar ca 25 min att gå till jobbet) så jag vet inte när jag ska ha tid att tvätta!? Får väl helt enkelt gå och köpa nya strumpor det skulle ta mig 10 minuter då jag bor 4 minuter bort från köpcentrumet... hmm frestande. Godnatt säger jag med en bild på mig och min pojkvän från Bråvalla och en på mig och mitt ex från Turkiet! 
 
 
 

Kort men galen kväll

Gårdagen beskrivs på bästa sätt genom rubriken. Kort men såå galen! Jag och Marthe började dricka hemma hos henne en halvmil utanför stan och det blev vääldigt mycket vin. Vi hade jättetrevligt med spel, chips och prat om allt möjligt. Vad vi gjorde timmarna framför kan inte nämnas här i bloggen för mina föräldrar skulle nog skicka hem mig från Norge, haha! Kvällen avslutades iallafall i Marthes gudomligt sköna säng med en mindre kry Marthe. Idag har vi ätit vitlöksbröd till frukost och varit affären, nu ligger vi utslagna framför tvn med varsin fanta och tänkte inte göra så mycket mer ansträngande idag. Ha en fin söndag! 
 

Heeelg

Hallåå på er! 
Första jobbveckan har gått bra och det känns skönt att man äntligen tjänar lite pengar. När man jobbar natt som vi gjort denna vecka så jobbar man bara 4 nätter så igår var vi lediga. Jag var hos Liza hela dagen och vi lagade god mat, kollade nya Greys(!!) och hade det trevligt. Idag ska jag träffa Marthe så det här blir nog en jättebra dag!