Iväg till dansföreställning

Vårt mål är alkohol, för den som tål - SKÅL!!

Idag har jag inte känt någon söndagsångest men vi kan ju börja med igår. Började med en skön förfest hos Stella och sen gick jag och Amanda till Palladium där vi träffade Annica och hennes kompisar. Vi dansade och körde loss totalt, så himla kul hade jag!! Sen gick vi vidare till Sahara och Harrys och sen blev det Corner och hemgång. 
 
Idag så blev det en fin brunch i sommarsolen med tre härliga vänner. Nu har jag käkat grillat och inväntar Josefine. S(k)öndag!!
 

The other woman

Godmorgon på er!
Jag ligger och kollar på gårdagens Let's dance, Benjamin är så jääääkla duktig alltså, helt sick! Jag tycker att det är så tråkigt att Kenza fick åka hem, det skulle verkligen inte varit hon. Benjamin och hon skulle ju stå i final om man kollar på hur dom dansar. 
 
Men nog om det och nu till igår. Vi satt bakom Turisbyrån igår några tjejer och man kunde stå i linne till klockan 18, hur härligt!? Det var verkligen en riktig sommarkväll. Vi gick sen vidare till bion och kollade på The other woman, såå himla bra och rolig!!! Se den! Resterande av kvällen spenderades på min altan där vi spelade spel och skrattade. Ikväll blir det utgång med ett gäng tjejer, taggaaa!