I'm 20 bitches!

Min födelsedag var bra med firande av släkt och vänner, god mat och jävligt sköna brudar på Harrys. Blev väl liiite för mycket alkohol för min del men det var ju ändå min födelsedag så det är väl okej, haha!!
 
Idag har familjen Hjelte varit här och firat, kaoz som vanligt med stora familjen haha, men det är så kul. Nu är jag precis hemkommen från Tess, en väldigt mysig kväll. Imorgon bär det av till Linköping med Josse för lite shopping och för att hämta hem Marthe från flygplatsen och på tisdag åker jag till Stockholm för att fira in nya året med Emelina. Mycket farande men det blir kul!! 
 

1 dag kvar till 20!

Har haft en bra jul, kom hem från Öland sent i onsdags och då satt jag, mamma och pappa och kollade film. Igår var det juldagen, eller hemvändardagen som den kallas. Jag tog en iskall promenad med Stella och Amanda och hängde sen hos Ebba ett tag innan förkröket hos Stella drog igång. Skönt folk och sen till Palle, inte superduperkul men kul att träffa folk som man inte hade sett på länge. 
 
Idag har jag och Josse käkat pizza, Ebba har också varit här och vänt. Kollat lite på sistaminutenresor, så kanske blir en nyår i Dubai ;) mest troligtvis inte men hade varit så jävla fett! Nu sitter jag i soffan och kollar på Harry Potter, imorgon fyller jag 20 år!! Firas med släkt och bästisar här hemma, mat och ska försöka hinna med en trip till systemet med ;)! Aja vi hörs när jag är vuxen! 
 

Mums!