Fridaay!

Härligt med helg! Mest för att alla mina kompisar också är lediga nu heh! Jag följde med mormor till sjukhuset imorse och sen dess har jag legat framför tvn. Ikväll ska jag hänga med ebba så vi hörs senare eller imorn! 
 
 

Långa nätter

Åh, jag saknar redan Norge. Min lilla norgefamilj. 

Jag har sånt avsky mot den här staden. Det låter klychigt för det känns som varenda ungdom i hela Västervik säger det men jag har iallafall gjort något åt det, jag har valt att flytta härifrån och jag trivdes som fan. Jag känner att Västervik är alldeles för litet "för mig". Det låter löjligt men jag hatar hur människor som egentligen känner igen varandra inte hälsar, eller hur man inte bjuder in nytt folk (eller folk man inte "känner" fast man varit på samma fest 87 gånger innan) för att göra saker. Jag är säkert också en typisk västervikare men jag försöker att inte vara det. För jag hatar, hatar, hatar hur folk beter sig här och hur man får en stämpel och man kopplas alltid till den. Jag hatar att man aldrig träffar nytt spännande folk eftersom vi är en sån liten stad med så jävla mycket skvaller, skitsnack och fördommar. Jag hatar hur man aldrig kan göra något som inte läcker ut till hela staden. Jag gör faktiskt allt förtillfället för att inte bli en typisk västervikare. Jag ska försöka att inte fastna här.
 
Dock så älskar jag även min lilla vik. Det är mitt hem, det är här jag har växt upp. Det är här jag hoppade hopprep på gatan, sparkade fotboll, tog sönder gatlyktor, busringde på folks dörrar och har alla mina minnen. Jag älskar staden på sommaren, för då är det liv och rörelse och folk verkar bli lite gladare. Jag älskar det för att det är mitt hem. Men jag kommer aldrig vilja bo här resten av mitt liv. 
 
Lite djup såhär på nätterna så avslutar med en liten rolig bild från Magaluf.
 
 
1

Grey day

Dagen till ära har spenderats med Amanda, en runda på stan och en fika. Mysigt. Nu ligger jag nerbäddad i soffan för vädret idag är inte så roligt. Bilden är tagen nyss så det beskriver väl hur Västervik ser ut idag på ett ungefär.