Nattjobb

Jag och Marthe var ute i vårt gamla hus förut och hämtade lite grejer, det är så fint där ute, saknar att bo där med alla fina människor. Nu ska jag till jobbet, kramis. 
 

Alla som inte dansar är våldtäcksmän

Så jävla rolig kväll igår!! Vi började med varsin öl här hemma och sen gick vi ner till Harbour och maten var gudomlig. Vi shottade tequila, drack drinkar, dansade till massa svensk musik och hade det så jävla kul sen hade vi nachspeil (efterfest) här. Nu ligger vi utslagna i soffan och ska ligga här resten av dagen! Hadeee!
 

Helg<3

Myysdag igår, jag och Marthe lagade mat efter jobbet och kollade på film. David kom och vi FaceTimeade med brudarna på andra sidan Norge och med min family. Sen kom Antonia och Adam hit och vi kollade skräckfilm.
 
Idag var vi på gymmet och tränade imorse (en lördag??? Jag vet. Vet inte vad som hänt med mig men med Ellen på tv på springbandet är de rätt najs) och sen har vi varit samma gäng som igår och vi har mysstandardfikat på Waynes. Nu är det chill i soffan innan jag och Amanda ska ut och käka och fira för att vi båda fått jobb!