After

När jag förra året fick ett meddelande av en kompis som är lika galen i One direcitron som jag (häng kvar icke1Dnördar!!) och bad mig läsa en bok som just handlade om killarna från One direction så hade jag helt ärligt inga förväntningar. Jag jobbade då på Findus och hade mycket dötid att slå ihjäl på rasterna så jag bestämde mig för att ladda ner denna app där man läste böckerna och det är jag glad att jag gjorde!
 
Det finns tre böcker och jag läste dom på en app som heter Wattpad och jag blev käär. Det handlar inte om One directions riktiga liv utan dom är helt andra personer bara att man ska tänka sig deras utseenden när man läser!!!
 Huvudpersonerna Harry och Tessa.
 
Böckerna är skrivna av en tonårstjej som endast började skriva för skojs skull utan att veta att böckerna skulle EXPLODERA inom en snar framtid och bli hur stora som helst. Så idag eller för snarare 1h sedan för att vara exakt när jag och Marthe gick på Maxi blev jag så chockad och galet glad över att se dessa böcker i hyllan under nyheter. Självklart köpte jag 1:an och kommer fortsätta köpa alla tills jag läst allihopa igen. Denna gången på svenska och med utbytta namn och finslipade av proffs. Ni måste läsa dessa drömmiga böcker - ni kan ju till och med läsa dom gratis på appen om ni inte som jag gillar att hålla i boken och läsa den! Då rekommenderar jag verkligen att läsa dem på engelska, men kom ihåg, dom versionerna är inte finslipade, de är så som dom var från början.
Här har ni den talangfulla författaren Anna Todd.
-
 
Tessa ska börja på College, någonting hon och hennes mamma har jobbat för så länge hon kan minnas. Hon lämnar sin mamma och pojkvän Noah och entrar dörrarna som är hennes nya hem. Hon hamnar i samma rum med en tjej som heter Steph som visar sig vara raka motsatsen från Tessa, men de blir vänner och hon börjar följa med på fester och leva utöver de vanliga gränser hon annars stannar innanför. Hon lär känna nytt folk och även den tatuerade och piercade killen Hardin (Harry Styles), han är otrevlig och spydig men han har även någonting över sig som gör att Tessa inte kan motstå honom. Och berodalbanan som nu är hennes nya liv tar sin början.
 
Karaktäterna

Tomorrow

Foooooood

Detta framför VMA:s med Marthe. Behövs ingen mer förklaring.
Grillad kyckling, en fräsch sallad, stekt potatis och citronvatten, behöver inte vara svårare än så. Faktiskt.