Två pensionärer

Jag åkte till min bästis i Växjö i fredags hon drog med mig på ett bootcamp där vi tränade innan vi gjorde det vi är bäst på: kollar tv, äter och myser❤️ Haha älskar verkligen att bara vara med Emelina, vi kommer bli dom bäästa pensionärerna.
 
I lördags gick vi på stan, shoppade och åt en good brunch på ett ställe. Vi gick hem och var pensionärer och myste en stund framför tvn innan vi korkade upp första och satte  på musiken för en kväll ute! Hennes trevliga tjejkompisar kom dit och vi förfestade innan vi gick till klubben och dansade tills det stängde. Avslutade med varsin kebabtallrik. Jätterolig kväll!
 
På söndagen gick vi till ett mysigt café och åt lite och hade det jättetrevligt innan jag åkte hemåt i snöstormen! Jag har alltid den bästa tiden när jag är med Emelina, även om vi dricker drinkar på en takvåning i New york, skumpartar i Magaluf eller slappar i soffan i Växjö.
1

Nyttiga chokladbollar

Måste bara tipsa om godaste chokladbollarna någonsin och det bästa - dom är nyttiga!! Jag burkar inte föredra nyttigt framför onyttigt och hatar när folk säger att nyttigt är såå mycket godare osv för de flesta gångerna är det faktiskt inte det, haha. Men dessa var verkligen superdupergoda, Hannalicious recept. 
 
8 dadlar 
2/3 dl kokosfett
2,5 dl havregryn 
1,5 msk kakao
Lite havssalt
2,5 msk kaffe
 
Mixa dadlarna, häll i resterande och mixa ännu en gång. Rulla i något du tycker är gott, jag tog kokos. Blev såå bra.
 
 Dålig bild men tog den nu i all hast haha. 

Yep

Hej! I helgen har jag kollat Let's dance och ätit godis samt festat så jag sov hela söndagen. Igår kollade jag film hemma hos Tess med lite brudar och idag har jag jobbat hela dagen. Var så trött när jag kom hem så la mig i jaquzzin, nu ligger jag nyduschad i sängen och kollar film. Bäst.