The sunshine is bringing back my smile

Igår hade vi verkligen ett bakishäng, jag och mina vänner är väldigt bra på just det. Frallor med rostbiff till frukost hos Marthe följt av lunch på Subway och kvällsmat bestående av chips och dipp i Amandas källare med finaste tjejerna och Ebba i telefonen. Hälsosamma ju ;)
 
Idag började jag, Ellen och Amanda dagen ute på Gränsö i solen. Det var helt underbart och vädret/solen just nu för tillbaka allas leenden och humör. Man glömmer solens första värmestrålar men det är riktigt underbart att känna lukten av vår och solens strålar värma i ansiktet. 

Saturday feeling

I lördags åkte jag till stan med Marthe, vi kände för hamburgare och shopping. På kvällen bjöd Felly till förfest med fina tjejer hemma hos sig. En riktigt rolig utekväll, hur sjukt att jag inte har varit på krogen sen i November?? Tre månader, haha så inte likt mig. Hade iallafall en riktigt rolig kväll. 

Cheese and red wine

I fredags jobbade jag sent men orkade ta mig till Guldkant för en jättemysig kväll med Amanda som var hemma från Kalmar i helgen. Vi delade på en flaska rödvin och åt varsin ostbricka. Då kan det inte bli annat än bra!