Ida 7 år

Hej på er! Tänkte berätta lite om helgen. I fredags när jag kom fram till Kalmar mötte jag upp Sofie för en god smoothiefika på Ben&jerrys (haha komiskt) och lite ärenden senare var vi i deras lägenhet. Egengjord pizza och Amanda och Hannah firade färdig tenta med champagne. Vi snackade ikapp medan vi fixade oss och hade en kul festkväll hemma hos dom med deras klasskompisar. 
 
Var väl lagom pigg på morgonen när min familj hämtade mig för att sen åka vidare till Öland och fira Ida. Min sköna guddotter hade självklart önskat egengjord sushi så det var bara att sätta igång! Det blev väldigt gott och dagen var supertrevlig med spel, god mat och bra umgänge. Bilen rullade hem till Västervik och lördagskvällen bestod av mina föräldrar, tvn och en hemmakvällspåse. 
 
Igår (söndag) så var jag och tränade, hängde med Marthe och josse och bara tog det lugnt. Samma idag, träning, fika/mys/chill med Amanda och middag+spel hemma hos Marthe med Rashid och Sammy. Inte superintressant för er kanske men jag har haft en superbra helg. Har dragit på mig en förkylning också men asså seriöst.. att inte ha några halsmandlar/inte ha halsfluss som förkyld är ju himmelriket? Det är ju verkligen ingenting haha.