Great weekend

Hej på er! Jag har haft en så himla bra helg i Kalmar och på Öland jag tog en extra dag och kom hem idag istället, långhelg! 
 
Fredag: Jag jobbade till 13:00 och en timme senare tog jag och Marthe bussen till Kalmar. Mötte upp dom andra fem tjejerna och vi poppade champagnen och vinet samtidigt som vi lärde känna varandra, typ. Haha, vi åt en god och trevlig middag på restaurangen Kött och bar och tog sen kvällen vidare till flera olika ställen. Dansade och shottade innan vi däckade hemma i lägenheten. 
 
Lördag: Alltså förstå detta, ingen av oss vaknade bakis utan vi åt en god frukost tillsammans innan vi handlade för myshäng samt gick en vända till systemet inför kvällen. Så roligt vi köpte massa chips, dipp och läsk och satte på en tjejfilm och hängde sönder innan vi började fixa oss och Amanda lagade en god middag tillsammans. Sen var vi igång igen och gjorde jättegoda drinkar som vi avnjöt medans folket trillade in. Det var inflyttningsfest och det var hur trevligt som helst och vi fortsatte på Harrys, så himla rolig kväll!! Avslutade med korv som fyllekäk - är dom små får man ta två!!
 
Söndag: Frukost på donken och så samma sak som dagen innan, tjejfilmer och chips i soffan i flera timmar innan min moster kom och hämtade mig. Spenderade kvällen med mina små kusiner och sov där, mysigt! 
 
Måndag (idag): Gick upp för tidigt för att vara ledig men följde med Ida och Erik och droppade av dom på skolan och förskolan, kul att se vart dom går. Fick skjuts tillbaka till tjejerna i Kalmar och Sofie bjöd på frukost och gött snack. Farligt att fördriva tid på stan när man väntar på bussen, speciellt om man är enda kunden i butiken och befinner sig på Bik bok. Hehe. Kom hem och har varit och tränat med Amanda och äntligen får jag efter 3 nätter sova i en ordentlig säng, min rygg jublar. Godnatt hörrni, hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!