3 år sedan idag

För tre år sedan gick jag balen. Jag vet att det är många som hade velat göra om, göra annorlunda osv. Men jag är verkligen så nöjd med hur jag såg ut och hur min kväll var. Om jag fick göra om någonting så hade jag kanske inte haft smycket i midjan men man får ju också tänka att modet vad lite annorlunda (jag låter som jag är 100år haha) så då tyckte jag ju att det var fint! 
 
Jag gjorde mitt hår hos Tess i Ankarsrum som varit min frissa sen jag var liten och som jag verkligen tycker gör ett bra jobb. Och jag visste redan innan att jag ville ha en gul klänning då inte så många hade det då och även för jag tycker är att det är fint såklart!! 
 
Vi hade helt fantastiskt väder hela dagen och hela kvällen var magisk. Så jaa, jag känner varför ska man ångra hur man såg ut? Man var ju faktiskt helt underbart fin och det tror jag att alla var! Man valde ju sin klänning/frisyr av en anledning och modet och stilen ändras ju hela tiden. Jag tycker iallafall att alla är superfina när jag går och kollar på dom som går balen!
 
Här får ni lite bilder!